Des d’avui, els alumnes poden fer servir Telegram per interactuar amb els reptes dels seus cursos de ChallengeHub. Això vol dir que ChallengeBot, a més d’estar disponible a través de correu electrònic i LINE, ara també ho està a través de Telegram.

Telegram

Com de costum, els alumnes poden enviar les seves respostes a ChallengeBot per rebre una resposta immediata, fent el seu estudi més eficient i elevant la seva motivació, a l’hora que habilitant el monitoratge per part del docent i els grups optimitzats d’instrucció entre parells.

Esperem que els alumnes apreciïn tenir més opcions disponibles per interactuar amb ChallengeBot a la plataforma amb la qual tinguin més familiaritat, i que això els ajudi a dur a terme una bona transició a l’aprenentatge actiu basat en reptes amb ChallengeHub.

James Cannon

El Dr James Cannon és un professor associat a la Universitat de Kyushu.
És el creador de l'aprenentatge actiu basat en reptes i un dels fundadors de ChallengeHub.