Des d’avui, els usuaris de ChallengeHub poden examinar els reptes publicats per tots els docents amb la nova funcionalitat Univers de reptes en el seu panell de control. Ha trobat un repte que li agradi? Pot importar-lo fàcilment a la seva biblioteca i estarà llest per a fer servir en un curs, i també pot modificar el seu contingut per adequar-lo a les seves necessitats.

Univers de reptes

Aquest és un gran pas en els esforços de ChallengeHub per esmenar les antigues ineficiències de l’ensenyament. Quants professors en el món estan ensenyant la mateixa assignatura que vostè? Encara que sigui una matèria molt especialitzada, segurament la seva assignatura no és única. Però la col·laboració entre docents encara és molt limitada.

Univers de reptes comença a canviar aquesta situació tant pels docents nous com per aquells més veterans.

Si és vostè un docent nou, pot guanyar confiança mirant alguns dels reptes disponibles i basant el seu curs en aquests reptes. Això li dóna més temps per concentrar-se en ensenyar, al trigar menys en preparar el contingut, fomentant l’ensenyament d’alta qualitat fins i tot en aquest estressant primer any en què es dóna una assignatura.

Si vostè és un docent veterà, potser trobarà un repte interessant per millorar el seu curs. I a més, permetent que altres docents es beneficiïn del que vostè està creant, pot tenir un impacte a una escala més gran que la de la seva aula.

També, quan hagi de passar el relleu d’una assignatura a un altre company pot compartir els reptes del seu curs fàcilment, fent la transició molt més senzilla.

Crear reptes i dissenyar cursos és més fàcil que mai en ChallengeHub. Demani el seu compte per examinar els reptes disponibles, contribuir els seus propis, i unir-se a un creixent moviment de docents que estan posant material educatiu d’alta qualitat a la disposició de tot el món.

James Cannon

El Dr James Cannon és un professor associat a la Universitat de Kyushu.
És el creador de l'aprenentatge actiu basat en reptes i un dels fundadors de ChallengeHub.